Services

Map (Cliquez)

Ouvrir le map

Visite culturelle et religieuse

* Abdij van Orval (1): Een vredige plek in weelderig groen, een must-see in de regio. (10 km verwijdert)

*Basiliek van Avioth (2): een gebouw dat sinds 1840 als historisch monument is geklasseerd, een juweel van gotische kunst, om te bezoeken en zijn omgeving. (20 km verwijdert)

* Château fort de bouillon (3): Prachtig overblijfsel van feodalisme dat u niet onverschillig zal laten. Het doolhof van gangen wacht op je! (25 km verwijdert)

* Château de Sedan (4): het grootste versterkte kasteel van Europa. (35 km verwijdert)

Musées

* Biermuseum in Stenay (5): het biermuseum in Stenay vertelt de hele geschiedenis van brouwkunsten en -tradities, vanaf de oorsprong (-12.000 jaar) tot heden, met meer dan 2.500 m² tentoonstellingsruimte . (35 km verwijdert)

* Musée gaumais de Virton (6): Een museum in de kleur van onze streek. (30 km verwijdert)

* Lapidair museum van Montauban (Virton) (6): Bezoek op een oude Romeinse weg de overblijfselen van een oud Keltisch toevluchtsoord vol geschiedenis in de tijd. (30 km verwijdert)

* Aqua-repti-sud in Harnoncourt (7): Kom en ontdek de bijzondere wereld van aqua en terraria. (32 km verwijdert)

* Leisteenmuseum van Martelange (8): Kom en ontdek een ambassadeursmateriaal voor Anjou via de tentoonstellingszalen, de wandelpaden en de demonstraties. (40 km verwijdert)

* Museum van de Kelten van Libramont (9): klein maar zeer informatief, kom en ontmoet deze vergeten beschaving. (30 km verwijdert)

Dépaysement

* The Sentiers des Songes (10) (16): dankzij de Sentiers des Songes, betreed je een wereld van dromen en poëzie tijdens een revitaliserende wandeling onderbroken door ongebruikelijke artistieke werken. Mogelijkheid om te vertrekken vanuit Herbeumont of Montmèdy.

* La ferme des fées des Hayons (11): Een magische wereld die jong en oud zal bekoren, verkoop van regionale producten. (30 km verwijdert)

* Het sprookjeshol bij Croix Rouge (12): dompel je onder in de verhalen en legendes van onze mooie streek dankzij deze wandeling om de feeën te ontmoeten. (30 km verwijdert)

* Archéoscope de Bouillon (3): het verzamelen van de beste technologie en enscenering om u de eerste kruistocht te laten ervaren in de voetsporen van hertog Godefroid, Peter de kluizenaar en duizenden mannen op weg naar Jeruzalem. (25 km verwijdert).

* Dierenpark Bouillon (13): Kom en bewonder ongeveer 90 verschillende diersoorten. (30 km verwijdert)

Village pittoresque

Balades pédestres

U kunt ook profiteren van onze vele paden die door het bos lopen.